Nyerj bérletet a 26. Csabai Kolbászfesztiválra az Instagramon!

Hozd elő az emlékeidből a legemlékezetesebb, legviccesebb vagy legkülönlegesebb pillanatot, amit a fesztiválon éltél át az elmúlt évek során!

Egy fantasztikus hírrel jelentkezünk! Az elmúlt 26 év során számtalan felejthetetlen pillanatot éltünk át a Csabai Kolbászfesztiválon, és most itt az idő, hogy ezeket a pillanatokat újraélesszük és megosszuk egymással!

Hozd elő az emlékeidből a legemlékezetesebb, legviccesebb vagy legkülönlegesebb pillanatot, amit a fesztiválon éltél át az elmúlt évek során, és oszd meg velünk egy kép formájában az Instagramon!

De hogy mindenki tisztességes esélyt kapjon, itt vannak a játék szabályai:

  • 1. Töltsd fel az Instagram profilodra az elmúlt 26 év egyik legemlékezetesebb pillanatát, ami a Csabai Kolbászfesztiválhoz kapcsolódik.
  • 2. Ne felejtsd el használni a #CsabaiKolbászfesztivál26 hashtaget a posztodban, hogy könnyen megtalálhassuk azt!
  • 3. Az a 3 játékos, akiknek a posztja a legtöbb like-ot kapja a játék végéig, egy-egy bérletet nyer az idei fesztiválra!

Fontos, hogy ne késlekedj, mert a játék október 16-án 14:00-ig tart, így bőven van időd arra, hogy előkeresd és megoszd velünk ezeket a különleges pillanatokat, amiket a Csabai Kolbászfesztiválon éltél át!

A nyereményjáték szabályzatát ezen a linken találod.

2023.10.09.

Vissza