Felhívás árus jelentkezőknek

Kedves Partnereink és Jelentkezők!

Elkezdtük a 22. Csabai Kolbászfesztivál szervezését, amely 2018. október 19. és 22. között kerül megrendezésre.

A Csabai Kolbászfesztivál nemcsak Békés megyei, hanem régiós, sőt, Közép-Kelet-Európai szinten is az egyik legismertebb és legnagyobb gasztrokulturális rendezvény, a disznóvágás és a csabai kolbászkészítés hagyományára épül.

A négy napon át tartó színes kulturális programok mellett nagy hangsúlyt fektetünk Magyarország gasztronómiai különlegességeinek bemutatására.

Arra törekszünk, hogy minél több hagyományos eljárású, kézzel készített terméket – ide értve a kolbászt, egyéb húsárut, savanyúságot, mézet, lekvárt, szörpöt, sajtot, fűszerpaprikát, szárított gombát, száraztésztát, süteményt, népművészeti termékeket - kínáljunk az idelátogatóknak, ugyanakkor képviseltessék magukat a térségre oly jellemző minőségi pálinkák, valamint a magyar borvidékek legjavát reprezentáló pincészetek is, hiszen a minőség és a maradandó értékek lényeges alapkövei a fesztiválnak.

A Csabai Kolbászfesztivál kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy Ön is bemutassa és árusíthassa termékeit.
Bízunk benne, hogy az Ön megjelenésével a Csabai Kolbászfesztiválon tovább tudjuk emelni a rendezvény színvonalát, ezáltal Önnek több ismertséget, elégedett vevőt szerezve.

Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését, és árusítóként részese szeretne lenni a fesztiválnak, illetve bármilyen kérdés felmerülne Önben, Önökben, kérem, hogy keressenek nyugodtan az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Szabó Tünde
Telefon:+36-30-545-8652
Csabai Rendezvényszervező Kft.
tunde.szabo@csabaikolbaszfesztival.hu
www.csabaikolbaszfesztival.hu


Vissza