Megismerem Belépek

Gourmet

A Gourmet Bistrot azért hoztuk létre, hogy vendégeink exkluzív kiszolgálás és különleges kulináris színvonal mellett élvezhessék a fesztivál hangulatát akár családjukkal, barátaikkal vagy partnereikkel érkeznek.

Egy olyan kivételes helyszínt alkottunk, ahol igényes környezetben találkozhat barátaival, a nagyszínpad koncertjeit pedig kivetítőn követheti egy üveg finom pezsgő mellett.

Minden nap ízletes svédasztalos vacsorával várjuk, melyet a fesztivál hagyományos alapanyagaiból álmodnak meg kiváló chefjeink a mai konyhaművészeti trendek mentén.

Szórakozási lehetőségekkel is kedvezünk vendégeinknek, legyen szó kellemes lounge zenéről, vagy izgalmas koncertekről.

Az élmény nem csupán az ízekre fog koncentrálódni, a kulináris élvezetek mellett a Club Gourmet tagjaiként olyan exkluzív előnyökhöz is hozzájutnak, mint a korai belépés a fesztivál területére, a VIP parkoló és a dedikált VIP bejárat.

Az egyedülálló Club Gourmet tagság lehetővé teszi, hogy olyan kivételes kulináris élményeket élvezhessen a Csabai Kolbászfesztiválon, amelyet csak tagjaink számára kínálunk, terített asztaloknál, prémium környezetben. Vendégeink igényesen kialakított helyszínen fogyaszthatják el a fesztivál legfinomabb fogásait, valamint részt vehetnek különleges programokon és találkozóikat is nálunk bonyolíthatják.

Club Gourmet tagság ajánlatunkat korlátozott számban bocsátjuk rendelkezésre, így biztosítva annak exkluzivitását. Amennyiben szeretne exkluzív klubrendezvényünk részese lenni, valamint a Club Gourmet élményét és a Csabai Kolbászfesztiválon való részvételét a legmagasabb színvonalon kiélvezni, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és jelentkezzen most!

Helyeink korlátozott számban elérhetőek!

Gourmet Bistro

Club

Magyarország legikonikusabb klubja, melynek a Csabai Kolbászfesztivál ad otthont

A Gourmet Club tagsága hasonló gondolkodású emberek válogatott alkímiájából áll, akik osztoznak az élet legjobb dolgai iránti szenvedélyben.
Különböző világokból származó érdekes és dinamikus emberek sokrétű keverékét hozza össze, az ország és a világ több pontjáról.

A kényelem, a csillogás és az intimitás időtlen kombinációjával a klub folyamatosan arra törekszik, hogy olyan felejthetetlen és ünnepélyes légkört teremtsen a sokszínű, eklektikus és kozmopolita tagság számára.


Program

Pénteken és szombaton este a Club Gourmet vendégei részesei lehetnek a tehetséges DJ-k által előadott élőzenés programoknak. Mindkét este csúcspontja 23:30-kor következik be, amikor a méltán népszerű Rakonczai Imre színpadra lép, hogy koncertjével emlékezetessé tegye az estét.

Vasárnap sem hagyjuk Önöket kimaradni a különleges élményekből, hiszen a Club Gourmet továbbra is élő DJ-produkciókkal várja Önöket.

De itt nem ér véget a különleges pillanatok sorozata. A Club Gourmet teraszáról, ahol bár is található, VIP emelvényünkről élvezhetik a főszínpadon fellépő művészek koncertjeit. Olyan elismert előadók szórakoztatják majd Önöket, mint Dzsúdló, a Halott Pénz, Boban Marković, Rúzsa Magdi, Azahriah és a Neoton Família. Ezek a pillanatok egyedülálló és felejthetetlen élményeket ígérnek.

Készüljenek fel a 26. Csabai Kolbászfesztivál legkifinomultabb élményére a Club Gourmet VIP részlegén! Várjuk Önöket, hogy megosszuk Önökkel ezt a páratlan élményt, ahol garantáltan izgalmas programok és felejthetetlen pillanatok várnak Önökre.

Gyakran ismételt kérdések

A Csabai Kolbászfesztivál Gourmet Club létezésének és működésének központi eleme, hogy minden hozzánk érkező vendég kiválóan érezze magát, biztosítva számára a tökéletes kényelmet, élményeket és szórakoztatást.

Kérjük, hogy mielőtt az Gourmet Clubba látogatna, ismerjen meg néhány kulcsfontosságú klub szabályt, amelyek segítenek abban, hogy a nálunk töltött idő a lehető legemlékezetesebb legyen.

Öltözék

Rendezvényünk dresscode-ja smart casual.

A dresscode célja, hogy biztosítsa a rendezvény színvonalát és megkönnyítse a hozzánk érkezők döntését a ruházat kiválasztásánál. A dresscode inkább iránymutatás, mintsem előírás, ezért kérjük a kedves vendégeinket, hogy ennek ismeretében érkezzenek.

Fotózás

Kérjük a Tagokat és vendégeiket, hogy a Klubon belül sehol ne fényképezzenek. Magántagok klubjaként arra is szeretnénk emlékeztetni a tagokat és a vendégeket, hogy a klub látogatásából származó képek vagy tartalmak közzététele a közösségi médiában tilos. Felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy a telefon használata csak a klub korlátozott területein engedélyezett.

Szponzoráció

Club Gourmet tagjaként a Csabai Kolbászfesztivál VIP vendégeként, olyan kulináris élményekben lesz része, amelyek meghitt pillanatokat és emlékezetes ételeket kínálnak. Egyedülálló élményként, exkluzív szponzori ajánlatokban és előnyökben részesülhet, amelyek még jobban fokozzák a fesztiválon való részvétel élményét. Együtt tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy a fesztivál magasabb színvonalú legyen, és hogy még több ember számára elérhető legyen a legfinomabb kolbászok és a legjobb kulturális programok élménye.

VIP élmény

Az egész napos színpadi műsorok, illetve az esti nagykoncertek megtekintése kizárólag a VIP vendégeink részére lehetséges a bárral is rendelkező VIP emelvényünkről.