Szállásadók jelentkezését várjuk 2023-ban is!

Ha a tavalyi évben nem tetted meg, akkor idén ne maradj le!

Regisztráld be most SZÁLLÁSHELYEDET űrlapunkon keresztül, hogy felkerülhess a Csabai Kolbászfesztivál hivatalos weboldalának szállásgyűjtő felületére.

Ha szeretnéd a 26. Csabai Kolbászfesztivál idejére kiadni lakásod, az egyik szobád, nyaralód, esetleg apartmanodat, akkor most itt a lehetőség, hogy a fesztiválra érkezők könnyen rátaláljanak szálláshelyedre.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

  • 1. töltsd ki regisztrációs űrlapunkat
  • 2. és küldj néhány képet a szállásról a jelentkezz@cskf.hu e-mail címre megjelölve benne a regisztráció során az űrlapon is használt szálláshely nevet.

A regisztrációs űrlapot az alábbi linken találod:
https://docs.google.com/forms/d/1Fc6YzDnU-yHxHkHH4mG- Ig9Zvt8yl_PgbQDTFUHJ5DQ

A legkésőbb 2023. július 31-ig beküldött szálláshelyek felkerülnek a fesztivál hivatalos weboldalának szálláshely gyűjtő aloldalára.

Ha szeretnéd, hogy szálláshelyed DÍJMENTESEN megjelenjen a 26. Csabai Kolbászfesztivál hivatalos weboldalán, akkor töltsd ki a regisztrációs űrlapot minél előbb:
https://docs.google.com/forms/d/1Fc6YzDnU-yHxHkHH4mG- Ig9Zvt8yl_PgbQDTFUHJ5DQ

Ha már tavaly beküldted szálláshelyedet, akkor idén nem kell újra beküldened. Ha az oldalon lévő adatokban szeretnél módosítást kérni, akkor ezt e-mailben jelezd nekünk a jelentkezz@cskf.hu címen.

Regisztrációs határidő: 2023. július 31.

2023.04.12.

Vissza