Mindenki ingyen élvezheti a fesztiváli hangulatot csütörtökön

A szervezők nemcsak a csütörtöki belépést, de az ifjúsági gyúróversenyeket is díjmentesen biztosítják 100-100 csapat részére.

Ezzel is segítve, hogy a lehető legtöbben éljék át a kolbásztöltés élményét. 

Száznál több óvodás és általános iskolás csapat gyúrja a kolbászt a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon október 20-án, csütörtökön délelőtt 10 órától a CsabaPark Mokry-nagysátrában. A szervezők ingyenesen biztosították a részvételt, ezzel is segítve, hogy a lehető legtöbb gyermek élvezhesse a kolbásztöltés hangulatát. Tanulja meg az előállítás, a fűszerezés fortélyait az idősebbektől, szüleitől, nagyszüleitől, pedagógusaitól.

Hégelyné Győrfi Ilona, a Csabai Kolbászfesztivál programigazgatója kiemelte, mindenkinek ingyenessé tették október 20-ára a belépést, hogy a hozzátartozók is minél nagyobb számban élhessék át az élményt a gyermekekkel, közben szórakozzanak, élvezzék a kolbászfesztiváli hangulatot. A legtöbb csapat Csabáról, illetve a megye településeiről nevezett, tehát nagy utat sem kell megtenni a fesztivál helyszínéig. Az est folyamán színpadra lép a Balkán Fanatik, a TNT, Metzker Viki, a hivatalos megnyitó keretében átadják a nemzetközi szárazkolbászverseny díjait, majd az említett koncertek után ismert DJ-ék érkeznek, tovább fokozva a fergeteges késő esti, éjszakai hangulatot.

2022.10.12.

Vissza