A Balkan Fanatik kolbászol, majd koncertezik a fesztiválon

Az utóbbi Csabai Kolbászfesztiválok legfergetegesebb koncertjei közé tartozott a Balkan Fanatik zenekaré, most is erre készülnek.

Yorgos és Lepe több évtizedes zenei múlttal a háta mögött döntött úgy, hogy a műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesíti zenei elképzeléseit. Hogy jól tették, azt bizonyítja, hogy mennyire rajong értük a Csabai Kolbászfesztivál közönsége. Nem csoda, hogy az október 29-én, szombaton, a kolbásztöltő bemutató napján, és közvetlenül a szárazkolbászverseny eredményhirdetése után, 17 órakor lépnek színpadra a CsabaParkban a Mokry-sátorban. A hip-hop-electronica-worldmusic duó a szokásokhoz hűen több előadóművésszel egészül ki.

Mielőtt azonban szórakoztatnák a közönséget, kolbászolnak egyet a fesztiválon, a csabai kolbász helyszíni kóstolását semmi pénzért ki nem hagynák. Kiemelten kedvenc helyszíneik közé tartozik a rendezvény, a hangulat fantasztikus, és örülnek, ha a maguk zenei eszközeivel ők is hozzájárulnak ehhez. Remélik, most is tűzbe-lázba hozzák a közönséget, és lesz tombolás, ahogy az már megszokott.  

2021.10.21.

Vissza