Sajtóközlemény

Eszközfejlesztés Fehér Ádám egyéni vállalkozásában

Fehér Ádám e.v., a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című, VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívásra sikeres pályázatot nyújtott be. A „Eszközfejlesztés Fehér Ádám egyéni vállalkozásában” megnevezésű pályázat borászati tevékenységhez kapcsolódóan Yanmar típusú traktor beszerzésére és működtetésére irányult. A projektet a döntéshozók 4.999.999 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítették.

Fehér Ádám e.v.. az „Eszközfejlesztés Fehér Ádám egyéni vállalkozásában” megnevezésű, a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című, VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívásra benyújtott pályázatán 4.999.999 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt megvalósítása során beszerzésre került borászati tevékenységet előmozdító Yanmar YT347 Rops típusú traktor. A beszerzésre kerülő eszköz értéke nettó 9,36 millió Ft.

A beszerzésre kerülő eszköz Fehér Ádám e.v. borászati tevékenységét segítik. Az eszköz működésük során közvetett módon a borászati és turisztikai attrakció tevékenységek háttértámogatását nyújtja. Az eszköz által elérhető minőségi mutatók, valamint mennyiségi értékek növelése a vállalkozás gazdasági fejlődését szolgálják. A traktor a fenntartási időszak 3 évén túlmenően is a vállalkozás szőlőművelési háttértevékenységét fogja szolgálni.

2021.05.21.

Vissza