A WHITELABBAN MÁRCIUSTÓL ÚJABB TESZTEK ELVÉGZÉSÉRE NYÍLT LEHETŐSÉG

FOGLALJ IDŐPONTOT A VIZSGÁLATOKRA ONLINE

A WHITELAB-BAN MÁRCIUS-TÓL ÚJABB TESZTEK ELVÉGZÉSÉRE NYÍLT LEHETŐSÉG

ELISA TESZT VÉNÁS VÉRBŐL

A SARS-CoV-2 vírus ellen termelődő specifikus IgG antitest kimutatására képes teszt, mely pozitív esetben igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható, így a lelet felhasználható védettséget igazoló okmány igénylésére a 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet alapján.

Kinek javasolt?

Aki átesett koronavírus fertőzésen, vagy oltásban részesült és szeretné tudni, hogy termelődött-e szervezetében ellenanyag a koronavírussal szemben.

CENTAUR TESZ VÉNÁS VÉRBŐL

A SARS-CoV-2 S-spike proteinjével szemben termelődő ellenanyag kimutatására alkalmas vizsgálat, mely protein a vírus sejten belülre jutásáért felelős. Pozitív esetben igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható, így a lelet felhasználható védettséget igazoló okmány igénylésére a 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet alapján.

Kinek javasolt?

Aki átesett koronavírus fertőzésen, vagy oltásban részesült és szeretné tudni, hogy termelődött-e szervezetében ellenanyag a koronavírussal szemben.

VÉNÁS VÉRBŐL POSTCOVID LABORVIZSGÁLATI CSOMAG

A koronavírus fertőzést követően számos esetben alakul ki szövődményes állapot, melyekre akár egy egyszerű vénás vérből történő labor vizsgálat is fényt deríthet. Személyenként eltérő lehet a koronavírus okozta megbetegedés lezajlása. A tünetek súlyosságából nem lehet egyértelműen a későbbi szövődmények kialakulásának valószínűségére következtetni.

Kinek javasolt?

Mindenkinek, aki átesett koronavírus fertőzésen. Kiemelt figyelmet érdemelnek a krónikus betegek, idősek, terhesség alatt átesett személyek, a fertőzést követően hosszasan maradvány tünetekkel rendelkezők, valamint a fizikai munkát végzők és sportolók.A post-covid laborcsomag nem tartalmaz SARS-CoV-2 vírussal szembeni ellenanyag kimutatást, így nem alkalmas védettséget igazoló okmány igénylésére.

Pontos részletek a https://whitelab.hu/#teszt-tipus weboldalon olvashatók.

FOGLALJ IDŐPONTOT A VIZSGÁLATOKRA ONLINE A WWW.WHITELAB.HU OLDALON.

Helyszín: Békéscsaba Gyulai út 65/1 Csabai Rendezvénypajta

2021.03.08.

Vissza