Sajtóközlemény

24. Csabai Kolbászfesztivál

Az idei évben a világ egy új kihívással nézett és néz szembe, ami gyökeresen megváltoztatta mindennapi életünket. 

A Csabai Kolbászfesztivál Magyarország legnagyobb gasztrokulturális, hagyományőrző rendezvénye. A vírus-helyzetet és az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, eseményeket folyamatosan figyelemmel kísérve megpróbáltuk az idei évi, 24. Csabai Kolbászfesztivált úgy tervezni és szervezni, hogy a megváltozott körülményeket figyelembe véve, a legfontosabb cél a biztonság legyen.  Fontos volt számunkra, hogy a fesztivál megrendezésre kerüljön, hiszen az esemény segíthetné térségünk gazdasági motorjának beindítását és felpörgetését, ezzel is hozzájárulva a legjobban sújtott ágazatok stabilizálásához.

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében azonban egy nagyon szomorú és nehéz döntést kellett meghoznunk.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a 24. Csabai Kolbászfesztivál a meghirdetett időpontban nem kerülhet megrendezésre.

Stábunk az elmúlt hónapokban, és ma is a fesztivál szervezésén dolgozik. Bízunk abban, hogy hamarosan mindannyian visszakapjuk a régi életünket, és újra kockázatmentesen megtartható lesz a Csabai Kolbászfesztivál.

                                                                                  
    Hégely Sándor                                                             Hégelyné Győrfi Ilona
  fesztiváligazgató                                                      ügyvezető-programigazgató  

2020.09.14.

Vissza