Web-shop kedvezmény az Árpád Pálinkától a kolbászfesztiválon

A békéscsabai Árpád Pálinka idén is újdonságokkal rukkolt elő a Csabai Kolbászfesztiválon.

Bemutatják, árusítják közkedvelt dupla ágyas pálinkáikat, miniben, és bővült vadontermő sorozatuk. A jól megszokott vadkörtéhez és kökényhez csatlakozott a feketeberkenye- és a vadbodzapálinka. Újdonságuk a muskotályos szőlőből készült pálinka is.

Ami viszont a nagyközöség számára a legfontosabb, aki a kolbászfesztiválon kétezer forint felett vásárol náluk, ajándékkupont kap, ami 10 százalékos kedvezményre jogosít fel az Árpád Pálinka internetes áruházának bármelyik termékére.

– A tavalyi kolbászfesztiválon kínáltuk először kuriózumként belga csokoládéból készült kispohárban a dupla ágyas pálinkáinkat – ecsetelte ifj. Nagy Árpád, a békéscsaba-mezőmegyeri Árpád Pálinka főzőmestere. – Nagy sikert arattunk újdonságunkkal, ami a hölgyek kedvence is lett. A szlogenünk továbbra is az: Kóstold meg csokipohárban is! Egyszerre ehetik-ihatják a belga csokit pálinkáinkkal a vendégek, ami nagyon kellemes ízhatást kölcsönöz egymásnak. Persze, vannak, akik először kiisszák a pálinkát, aztán eszik meg a csokipoharat.

Az Árpád Pálinka az utóbbi néhány évben kétszer lett az ország legeredményesebb pálinkafőzdéje. A Magyarország legjobb pálinkája címet is elnyerték az Árpád prémium piros vilmoskörtével, és ezt a megye pálinkájának is választották, hasonlóan a lepotica szilvájukhoz. Ezek a finomságok is megkóstolhatók, fogyaszthatók vasárnapig az Árpád-pontokon a Csabai Kolbászfesztiválon. Ott vannak a sportcsarnok előtti podsztyenás házukban, a két nagysátorban és a Mokry-sátor előtti külső részen. Egységes arculattal, dizájnnal, csinos hostessekkel, teljes termékpalettával jelennek meg. 

2019.10.24.

Vissza