Exkluzív étel- és látványélmények ínyenceknek a VIP-sátorban

Kemencében sült egész malac helyben szervírozva, töltött oldalas, mangalicaszűz és mangalicasonka,

rántott savanyú káposzta, velőhab, pihentető fogásként pedig kovászos uborka sorbet (uborkafagyi száraz jéggel és pezsgővel). A klasszikus disznótoros ételek mellett ilyen különlegességeket is felszolgálnak a Csabai Kolbászfesztivál Gourmet Bistro VIP-sátrában. Amit éppen azért építenek fel a rendezvény nyüzsgő forgatagának szívében, de mégis kissé elkülönítve, hogy az ide október 25-ére, péntekre és 26-ára, szombatra jegyet váltók figyelmes, udvarias kiszolgálás, szervírozás és különleges kulináris színvonal mellett élvezhessék partnerükkel, családjukkal, vendégeikkel a fesztivál hangulatát.

A klasszikus és újragondolt disznótoros ételeket Fodor Mihály, a békéscsabai Kornélia étterem világbajnoki ezüstérmes mesterszakácsa és kollégái készítik el.

– A Gourmet Bistro egy olyan hely a fesztiválon belül, ahol igényes környezetben szórakozhatnak a vendégek, a koncerteket kivetítőn követhetik végig egy üveg pezsgő és további gazdag, minőségi italválaszték mellett – hangsúlyozta Fodor Mihály. – Mi ízletes, svédasztalos vacsorával járulunk hozzá az élményekhez. A disznótoros ételeket a fesztivál hagyományos alapanyagaiból álmodtuk meg a mai konyhaművészeti trendek mentén. Tökéletes fine dining menüre törekszünk, tehát nemcsak az ízek, hanem a látvány is különleges lesz majd.

A VIP-jegyet váltók a hangulatos környezetben kellemes lounge zenét, valamint népszerű előadókat hallgathatnak és a nagyszínpad eseményeit is követhetik a VIP Club LED-falán. Érdemes tehát meglepni, meghívni családját, párját, barátait, üzleti partnereit a VIP Gourmet Bistróba. Bővebb információk: https://www. csabaikolbaszfesztival.hu/ gourmet/

2019.10.16.

Vissza