Legyen a Kolbászfesztivál VIP-vendége!

Ismét az október 24-27. közötti Csabai Kolbászfesztivál nyüzsgő forgatagának szívében, mégis kissé elkülönítve épül fel a Gourmet Bistro VIP-sátor.

Hégely Sándor fesztiváligazgató kiemelte, a Gourmet Bistrót azért hozták létre, hogy az ide jegyet váltók figyelmes, udvarias kiszolgálás, szervírozás és különleges kulináris színvonal mellett élvezhessék partnerükkel, családjukkal, vendégeikkel a rendezvény hangulatát.

– Egy egy olyan hely, ahol igényes környezetben szórakozhatnak a vendégek barátaikkal is, ahol a koncerteket kivetítőn követhetik végig egy üveg pezsgő és további gazdag, minőségi italválaszték mellett – hangsúlyozta a programigazgató. – Pénteken és szombaton tehát ízletes, svédasztalos vacsorával várjuk ide a vendégeket. A disznótoros ételeket a fesztivál hagyományos alapanyagaiból álmodják meg a séfek a mai konyhaművészeti trendek mentén.

A VIP-jegyet váltók a hangulatos környezetben kellemes lounge zenét, valamint népszerű előadókat hallgathatnak és a nagyszínpad eseményeit is követhetik a VIP Club LED-falán. Szóval, az exkluzív élmény nem csak kulináris lesz este héttől hajnal háromig, és akik kérik, azok számára mindezt meg is örökítik. Érdemes tehát meglepni, meghívni családját, párját, barátait, üzleti partnereit a VIP Gourmet Bistróba.

2019.10.04.

Vissza