Keresd az Új Nemzedék standját a Csabai Kolbászfesztiválon!

Két kóstolás közt ugorj be hozzánk, például egy Activityre!

Az Új Nemzedék sátrát érdemes útba ejteni két kóstolás között, mert sok érdekes infóval és izgalmas játékkal várunk minden érdeklődőt!

Az ország egyik legnagyobb fesztiválján, de vitathatatlanul a legnagyobb gasztrofesztiválján idén 110 ezer látogatóra számítanak. Az idei rendezvény azért is különleges, mert most az Új Nemzedék standját és színpadát is megtalálod a kolbászfesztivál színes kínálatában.

Vágod, hogy miről szól az Új Nemzedék?

Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft. (ÚNK) 2012 óta működik ifjúságpolitikai szakmai-szolgáltató háttérintézményként.

Az ÚNK egyik nagyszabású, fiatalokat érintő európai uniós projektjének neve: Új Nemzedék Újratöltve. Ennek részeként egyebek mellett létrehoztunk 20 közösségi teret (a 19 megyeszékhelyen, valamint Budapesten), kimondottan a fiatalok számára.

A fentiek mellett az ÚNK működésének kiemelt területe az önkéntesség: a közösségi terek Önkéntes Információs Pontokként is üzemelnek. Így a közösségi tér látogatói mindig friss információkat kapnak arról, hogy hol tudnak a közelben önkéntes akciókban részt venni.

Végül, de nem utolsó sorban van egy szuper online magazinunk is, kimondottan a fiatalok számára – a www.ujnemzedek.hu –, ahol a hasznos és fontos információk mellett trendi és népszerű témákban is sok színes cikk található.

2018.10.17.

Vissza