Már böngészhetik a Csabaikumot!

A Csabai Kolbászfesztivál internetes és Facebook oldalán már látható a Csabaikum, a 21. Csabai Kolbászfesztivál program- és élménymagazinja.

Minden, amit tudni kell és érdemes, valamint hasznos információ, tudnivaló a rendezvényről, megtalálható a 36 oldalas kiadványban. Papír alapon, A/6-os méretben is hamarosan megjelenik az ingyenes zsebkönyv, melynek jó szolgálatát vehetik a látogatók a rendezvényen.  

A Csabaikum nem csak a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban és környezetében október 19-22. között megrendezendő fesztivál pénztáraiban, információs pultjainál található meg, hanem például a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Tourinform-irodákban, valamint a Gyulai út 65/1. alatti Csabai Kolbászházban is.

A programok és a fesztiváltérkép mellett a kiadvány rengeteg olvasnivalót tartalmaz, korábbi nyertesekről, zsűritagokról, a fesztivál vendégvárosáról (Érd), vendégországáról (Ausztrália) és kiemelt borvidékéről (Etyek-Budai) is. Nem hiányozhat belőle a Csabai kolbász és töltött káposzta receptje sem. Ismert emberek nyilatkoznak arról, miként készülnek a 21. Csabai kolbászfesztiválra.

Szóval a Csabaikum hasznos, információkkal teli kiadvány egyelőre az interneten, és hamarosan zsebkönyv formában is!  

2017.10.06.

Vissza