A kolbászrajongók zsűrizhetnek is a fesztiválon!

Ha szereti a kolbászt - itt a helye!

Szóval, a szakmai mellett a közönségdíjat is átadják. Bárki jelentkezhet a jatek@csabaikolbaszfesztival.hu címen vagy a fesztivál Facebook-oldalán. 

A jelentkezéshez nevet, címet, telefonszámot és életkort kérnek!

A kolbászrajongóknak idén is minden bizonnyal feladják a leckét a beküldők, hiszen több mint százötven kolbászt várnak a szervezők, és ezeket kell több szempont alapján értékelni, a legfontosabb természetesen a kóstolás.  

Harmadik alkalommal, ismét három szerencsés bírálhatja el a jubileumi, 20. Csabai Kolbászfesztivál első napján, október 28-án, pénteken a nemzetközi szárazkolbászversenyre beérkező mintadarabokat.  

A nemzetközi szárazkolbászverseny zsűrizése október 28-án, 11 órakor kezdődik a Rábai Miklós sátorban. A jelentkezők közül a három szerencsést, akik a közönségzsűrit alkotják, október 16-án sorsolják ki, és azonnal értesítik őket, egyeztetnek velük.

Tavaly Fortuna budapesti, pomázi, mezőkovácsházi és békési kolbászrajongóknak kedvezett, akik nagy elánnal vetették bele magukat a bírálatba, ami nem mindennapi élményt jelentett számukra.

A nemzetközi szárazkolbászversennyel egy időpontban, de a Csabagyöngye sátorban zsűrizik a tavalyi kolbászfesztivál Krajcsó Pál Emlékversenyén készült vastagkolbászokat is. A szervezők azonos körülmények között füstölték, érlelték, tárolják a versenydarabokat a Csabai Kolbászház pincekamrájában, és innen kerülnek majd át a kolbászfesztivál helyszínére a zsűrizésre.

2016.09.19.

Vissza