Kolbászátadás után fergeteges Modern Talking Band-koncert

Hégely Sándor fesztiváligazgató és felesége egy szál csabai vastagkolbásszal lepték meg öltözőjében Thomas Anders-t, a Modern Talking Band frontemberét a vasárnapi koncert előtt.

Thomas elmondta, jól jött az utánpótlás, mert amit korábban küldtek ki neki, nagyon hamar elfogyott.

Thomas repülővel érkezett Ferihegyre, majd onnan autóval Békéscsabára, a kolbászfesztiválra, német csapatának beállását is már százak figyelték. Aztán a világsztár a színpadra lépett, és magyarul köszönt: Jó estét, Békéscsaba! Fergeteges koncertet nyomott le zenekarával, a visszatapsolások után három ráadásszámot is játszottak. A színpad előtt sokan táncra perdültek a koncert alatt. Akiknek tinédzser korukban volt kedvencük a Modern Talking, azok is jól érezték magukat, és akik most hallották először Thomas-t, azok sem csalódtak, ugyanis rockosabb változatban, modern hangzásban idézte fel a zenekarral a ’80-as évek világslágereit.

A Csabai Kolbászfesztivál honlapján és Facebook oldalán játszhattak is a rajongók, közülük ketten külön, személyesen is találkozhattak, beszélgethettek Thomas-szal. Elmondták, hogy nagyon közvetlen, szerény embert ismertek meg benne.

2016.10.31.

Vissza