Csabaikum a zsebbe, irány a fesztivál!

A Funzine-kiadó különszámaként megjelent a Csabaikum, a jubileumi, 20. Csabai Kolbászfesztivál program- és élménymagazinja.

Minden, amit tudni kell és érdemes, valamint hasznos információ, tudnivaló a rendezvényről, megtalálható a 36 oldalas, ingyenes magazinban. A kiadvány A5-ös méretű, tehát elfér a zsebben, így a fesztiválon, illetve a városban is jó szolgálatát vehetik a látogatók.

Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató elmondta, a Csabaikum már megtalálható a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Tourinform-irodákban, valamint a Gyulai út 65/1. alatti Csabai Kolbászházban, és természetesen ott lesz több helyen is az október 28-31. közötti kolbászfesztiválon a Békéscsabai Városi Sportcsarnoknál.

A programok és a fesztiváltérkép mellett a kiadvány rengeteg olvasnivalót tartalmaz, például a fesztivál 20 éves történetéből, a rendezvényen kapható A CSABAI című színes albumról, mely a fesztivál mellett Békéscsaba látnivalóit, a város történetét, az itt élők embereket, szokásaikat is bemutatja. A sztárfellépők is nyilatkoztak Thomas Anders-től Csepregi Éváig és Demjén Ferencig, hogy miként készülnek a fesztiválra, milyen műsorral lépnek színpadra.  

A Csabaikum Békéscsaba azon kiemelt turisztikai, kulturális célpontjait is tartalmazza, ahova érdemes a fesztivál négy napja során ellátogatniuk a rendezvényre érkezőknek.  

Itt tölthető le PDF-ben! 

2016.10.25.

Vissza