Exkluzív szolgáltatásokkal nyit a Gourmet Bistro a fesztiválon

Exkluzív programok, igényes környezet, korlátlan fogyasztás, igazi fesztiválhangulat. A jubileumi, 20. Csabai Kolbászfesztivál VIP Clubja kínálja ezt a szervezők jóvoltából.

A Gourmet Bistrót azért hozták létre, hogy a családok, cégek vendégeikkel, partnereikkel együtt figyelmes kiszolgálás és különleges kulináris színvonal mellett élvezhessék a rendezvény hangulatát.

Ez egy olyan hely, ahol a koncerteket kivetítőn követhetik egy üveg pezsgő mellett. Minden nap ízletes svédasztalos vacsorával várják a VIP Club vendégeit, melyet a fesztivál hagyományos alapanyagaiból álmodnak meg a mai konyhaművészeti trendek mentén. Szórakozási lehetőségeket is kínálnak, legyen szó kellemes lounge zenéről, vagy koncertekről. Szóval nem csak kulináris élményt kínálnak a Gourmet Bistróban október 28-án, 29-én és 30-án.

A VIP-jegyek tartalmazzák a karszalagot a VIP Clubba, belépést a rendezvény területére, VIP-parkolót, pezsgőt, gourmet-vacsorát korlátlan fogyasztással, hangulatos környezetet kényelmes bisztró bútorzattal. A szórakoztató programok között szerepel az Acoustic Planet, DJ Náksi, Rakonczai Imre. A nagyszínpad eseményei követhetők a VIP Club LED-falán. Plusz szolgáltatásként a VIP-teraszról – a nagyszínpaddal szemben – exkluzív helyen, tökéletes rálátással, kényelmesen nézhetik, hallgathatják a vendégek a koncerteket, akár Thomas Anderst és a Modern Talkingot is!

Bővebben erről és a jelentkezésről a kolbászfesztivál honlapján találnak információkat.

2016.10.24.

Vissza