Meglepetésdalokkal is készül a Neoton

Csepregi Éva, a Neoton Família Sztárjai énekesnője Békéscsaba városát, az itteni közönséget és a kolbászt is nagyon szereti.

– Sokfelé megfordultam a világban, de a mi kolbászunk verhetetlen, már nagyon várom, hogy Csabán is kóstolhassak a zenekar tagjaival együtt – ecsetelte Éva. – Jó érzés visszatérni oda, ahol az embert, a slágereit kedvelik, és így vagyunk ezzel mi is a Neotonban, Békéscsaba közel áll a szívünkhöz. Örülünk, hogy a fesztivál október 28-ai nyitónapján játszhatunk, akkor még biztosan lesz kolbász. Jó, ez csak tréfa volt, hiszen tudom, tapasztaltam már, hogy mennyien és mennyiféle finom kolbászt készítenek.

Csepregi Éva kitért arra, ahogy a kolbászkészítők, úgy ők is őrzik a hagyományokat, tehát a közönség hallja majd kedvenc Neoton-slágereit.

– Szerencsére tobzódunk a slágerekben, széles a repertoár. Természetesen vannak dalok, amelyek nem hiányozhatnak egy Neoton Sztárjai-koncertről sem – mondta az énekesnő. – Igyekszünk azonban olyan slágerekkel is meglepni a közönséget, amiket az adott helyen még nem játszottunk. Három ilyen dalt már kiválasztottunk Békéscsabára, de azért meglepetés a meglepetés, hogy előre ne áruljuk el. A műsorunkat igyekszünk újszerűvé, izgalmassá tenni, és új színpadképpel is készülünk, nagyon várjuk már a találkozást a Csabai Kolbászfesztivál közönségével.

 

2016.09.30.

Vissza