Thomas Anders új koncertprogrammal érkezik a Csabai Kolbászfesztiválra!

Thomas és a Modern Talking Band október 30-án ad koncertet a 20. Csabai Kolbászfesztivál színpadán!

Új albumod első slágere a Lunatic a régi Modern Talking hangzásra emlékeztet, de Dieter Bohlen nélkül. Milyen kapcsolatban vagytok manapság?

Nem vagyunk túl nagy kapcsolatban, időről időre telefonálunk egymásnak és sms-ezünk időnként.

Évről évre rajongók ezrei reménykednek, hogy jön egy új lemez és újra összeálltok, mint együttes. Látod ennek bármilyen esélyét?

Ezt nagyon sokan és sokszor megkérdezik interjúkban, de 13 évvel ezelőtt szétváltunk, volt egy zenei karrierünk együtt és a rajongók szerte a világon az én előadásomban, koncertemen hallgathatják újból a Modern Talking slágereit.

A Modern Talking rajongói oldalain szerte az interneten állandó téma, hogy létezhetnek-e még kiadatlan dalaitok akár a nyolcvanas évekből vagy a 98-as sikeres visszatérésetek utáni időkből?

Nem, nem maradtak dalok kiadatlanul a régi felvételekből, hallgassátok a Lunatic-ot, ami visszahozza a régi feelinget! J

Rengeteg koncertet adsz szerte a világban. Hogyan tudja kezelni a családod, hogy sokat vagy tőlük távol emiatt? Veled utaznak esetleg?

Koncertezni a világ bármely pontján számomra öröm, de egyben a munkám is. Feleségemnek saját vállalkozása van egy webáruház http://www.home-and-dogs.com/  míg fiam egy bentlakásos iskola tanulója. Amikor a nyári vakáció alatt turnézok, mindig magammal viszem őket, mint idén augusztusban is, amikor USA-ban jártunk.  

Milyen dalokkal készülsz az októberi Csabai Kolbászfesztiválos koncertre?

Új koncertprogramom van, a legnagyobb Modern Talking slágerek mellett szóló albumaimról is lesz egy – egy dal hallható és nagyon várom a találkozást a rajongókkal Békéscsabán!

2016.09.07.

Vissza