21. Csabai Kolbászfesztivál
2017. október 19-22.

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál a Rendezvénypajtában!

Idén július 14-15. között kerül megrendezésre immáron negyedik alkalommal a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál a Csabai Rendezvénypajtában.

Az eddiginél már egy jóval nagyobb helyszínen, több színpaddal, hazai viszonylatban ismertebb zenekarokkal és színesebb programokkal várja a csabai fiatalokat a fesztivál. Az új helyszínnek köszönhetően már sátrazásra is lesz lehetőség a fesztivál területén, így 14-15-én folyamatosan várja az érdeklődőket a Rongyoló.

A Rendezvénypajta területén ChillGarden, Civil Falu és Művészeti negyed kialakítására is lehetőség nyílik. Így nemcsak este, de napközben is számos szórakozási lehetőség közül választhatnak majd a fiatalok. A Civil Faluban helyi szervezetekkel ismerkedhetnek az arra járók, illetve a kitelepülők saját szervezésű programjait, előadásait is megtekinthetik. Aki csak pihenni szeretne egy kicsit az esti buli után, azt a ChillGarden kényelmes kanapéi, babzsákjai várják majd a fák hűsítő árnyékában. A kreativitását pedig bárki kiélheti az Art Town elnevezésű művészeti negyedben, ahol helyi művészek segítenek majd a remekművek elkészülésében.

A koncertek sorát mindkét nap az Utcazene Színpad programja nyitja. Már a délutáni órákban élvezhetjük majd az első sorban helyi zenekarok, énekesek legfőképp akusztikus produkcióit. Ezt követően már a kora esti órákban elkezdődik a Nagyszínpad műsora, ahol a békéscsabai közönség számára egészen új zenekarok lépnek majd fel. A színpad programját tekintve változatosabb aligha lehet. Lesz itt drum&bass, ír kocsma rock, tribute zenekarok és még számos más fellépő a maguk képviselte stílusban. A Nagyszínpad zárása után sem zárja be kapuit a fesztivál, hiszen a Nagyszínpad és az egész pajta egy Party Arénává alakul az éjszakai órákra. A hazai fesztiválok, klubok legismertebb dj-i pörgetik egészen reggelig a bulit, de természetesen az elektronikus zenei vonalon is lehetőség nyílik majd helyi fiatal tehetségek felvonultatására.

Bátran állíthatjuk, hogy az idei Rongyoló már hazai viszonylatban is megállja majd a helyét a programok színvonala és minősége terén. Nagyon reméljük, hogy ezt a békéscsabai fiatalok is érzik és ők is hasonlóan vélekednek majd. A cél az, hogy közülük minél többen látogassanak majd el a fesztiválra és egy felejthetetlen élménnyel távozzanak. A lehetőség adott, várunk mindenkit sok szeretettel!

2017.06.09.

Vissza