21. Csabai Kolbászfesztivál
2017. október 19-22.

NYERJ egy regisztrációt a Szupermaratonra és mellé egy szál Csabait!

Kolbászkóstolóval is hangolnak a 20. Nemzetközi Szupermaraton Békéscsaba – Arad – Békéscsaba résztvevői

május 19-én, pénteken 15 órától a békéscsabai, Gyulai úti Rendezvénypajtában. Itt lesz ugyanis a jubileumi sportfesztivál regisztrációja, a rajtszámok kiosztása, a gyorsított határátlépés elintézése az okmányok alapján.

ITT VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN! 

Czeglédi Katalin és Tóth Sándor, a szupermaraton főszervezői elmondták, már 20. évfordulóját ünnepli a hosszútávfutók, kerékpárosok, görkorisok, váltócsapatok rendezvénye, mely iránt idén is óriási az érdeklődés. Ezerkétszáz induló regisztrálhat a Rendezvénypajtában, ahol bulit is szerveznek számukra. Zenél a békéscsabai Kemény Gitár Klub és Szilágyi Attila gitáros, a résztvevők fotófalnál fényképezkedhetnek. Jubileumi kvíz és különböző játékok is szerepelnek a programban. A Rendezvénypajta csapata kolbászkóstolót biztosít, hogy ezzel is erősítsenek a versenyzők a szombati rajt előtt. A regisztrálók igénybe vehetik a Pajta büfészolgáltatásait is, népszerűi ételeik közé tartozik a Pajta és a Tarka Burger.

Úgy volt, hogy Rákóczi Ferenc, az újkígyósi származású, népszerű rádiós műsorvezető is elindul a szupermaratonon, de egy másik, halaszthatatlan program miatt kénytelen lemondani az indulást. Egy hónapja már lefutotta a maratoni távot, és mindenkit arra buzdít, hogy egyéniben vagy csapatban, futva, kerékpárral vagy görkorival induljon, mert óriási élményben lesz része, és kipróbálhatja a teljesítőképességét is. 

2017.05.10.

Vissza