Élelmiszeripari Szakkiállítás

Felhívás az Élelmiszeripari, Mezőgazdasági, Turisztikai és Általános Kiállítás és Vásáron való részvételre

A 2017. október 19-22. között 21. alkalommal megrendezésre kerülő Csabai Kolbászfesztivál számos gasztronómiai és szórakoztató eseménye mellett a kezdetektől fontos szerepet kap az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás is, amely - a Kolbászfesztivál országosan kivívott rangjához méltó - színvonalas megjelenési lehetőséget biztosít az ott résztvevő kiállítók számára.

A XXI. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása, a rendezvény helyszínének város felőli helyén kerül megrendezésre. Az igen széles kiállítói ajánlat - a sokszínű kolbász kínálat mellett - felöleli az élelmiszeripari félkész- és késztermékek teljes palettáját, élelmiszer-feldolgozási technológiákat, mezőgazdasági árukat és eszközöket, állattartási technológiákat és a mindezekhez szorosan illeszkedő szolgáltatásokat.

Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás. További szakmai értéke a kiállításnak, hogy a Kolbászfesztivál látogatói között nagy számban vannak mikro-, kis- és középvállalatok vezetői, munkatársai, belföldi- és külföldi üzletemberek is, amely érdeklődőkkel kulturált körülmények között tudnak tárgyalásokat folytatni a standjaikon, ugyanakkor - az eddigi tapasztalatok alapján - a kiállító cégek többsége erre az alkalomra időzíti partnereivel történő kötetlen, baráti találkozásait is.

Az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás egyik társrendezvénye a Turisztikai Kiállítás, amelyre Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálata kerül bemutatásra, továbbá utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák el ajánlataikat. További társrendezvény az Általános Kiállítás és Vásár, amelyen mindazon jó színvonalú termékkel, szolgáltatással megjelenhetnek a kiállítók, ezzel kihasználva a nagy számú látogatottság következtében adódó kedvező árusítási és promóciós lehetőségeket.

Felhívás árusok Gyulai úti jelentkezésére

A 2017. október 19-22. között 21. alkalommal megrendezésre kerülő Csabai Kolbászfesztivál számos gasztronómiai és szórakoztató eseménye mellett fontos szerepet kapnak a népművészeti és kézműves termékek, amelyek elválaszthatatlan részét képezik a nagy látogatottsággal bíró rendezvényeknek, így a Csabai Kolbászfesztiválnak is.

A fesztivál Gyulai úti árus sora több év óta fogadja be a minőségi és igényes kézműves termékeket, közöttük fa-, bőr-, textil-, szőrme- és kerámia használati eszközöket, ajándék- és dísztárgyakat, népművészeti ruházati termékeket és -textíliákat, egyedi kézműves játék és -használati tárgyakat, fonott népi iparművészeti termékeket, kerti szabadidő- és gasztronómiához szükséges eszközöket, valamint mindazon termékeket, amelyek a fesztivál folyamatos fejlődését tükrözik, és amelyek kiszolgálják az egyre igényesebb vásárlói igényeket.

A 21. Csabai Kolbászfesztivál színvonalának növekedésével párhuzamosan célul tűztük ki, hogy a Gyulai úti kézműves kínálat a színvonalas termékek irányában tovább növekedjen, ezért várjuk további minőségi árukínálat megjelentetését az árusok részéről.

Az árus jelentkezési lap letöltéséhez kattintson IDE!

Várjuk érdeklődésüket a következő elérhetőségeken:

Körös-Trade Kft.
5600 Békéscsaba, Szabadság tér 16-18.
Tel./fax: 66-442-089
E-mail: info@korostrade.hu
Web: www.korostrade.hu

Vissza